Google търсене във форумаПравила на форумаЧат на форума
Имам тази ВЕЛИКА КНИГА скенирана.Който иска да му я пратя, нека пише на имейла ми!
Цитат на: smsi-h в Юли 18, 2008, 11:45:30 pmИмам тази ВЕЛИКА КНИГА скенирана.Който иска да му я пратя, нека пише на имейла ми!скрил си си мейл адреса .. не се учудвай ако никой не ти пише.
Не съм го скрил. Погледни в профила ми.Надявам се админът да публикува книгата в архива на сайта! На обяд му я изпратих.
Цитат на: smsi-h в Юли 19, 2008, 09:43:35 pmНе съм го скрил. Погледни в профила ми.Надявам се админът да публикува книгата в архива на сайта! На обяд му я изпратих. Ел. поща: скрит има опция за скриване на майл адреса , в момента както ти виждаш моята толкова и аз виждам твоята.
Not FoundThe requested URL /Books/Izgubenite_otkritiq_Vasilatos.pdf was not found on this server.
Линка от първия пост препраща към недействителна страница.ЦитатNot FoundThe requested URL /Books/Izgubenite_otkritiq_Vasilatos.pdf was not found on this server.Бихте ли съобщили някакъв работещ линк моля.И ако е възможно да е преведена на БГ, че на английски ми е доста зор да се оправя, особено със специфичната терминология.