Автор Тема: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА  (Прочетена 75632 пъти)

Неактивен johnny_fx

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 118
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #15 -: Ноември 12, 2009, 10:39:32 am »
20 кила токисини не са ли малко множко? ;)
Аз понеже съм 55 килца, да смятам, че не съм много обременен с токсини тогава.

Малко ще се отклоня, но да уточним за поста.

40 дневни постове - само на вода.

Моисей пости 2 пъти последователно по 40 дена на върха на планината, Исус пости 40 дена в пустинята. Въпрос с повишена трудност. От къде вода на връх планината и в пустинята? Сега не казвам, че не са пили вода. Казвам, че не пише да са пили и логично според мястото не е имало вода. А че за Бог няма невъзможни неща е ясно.

Смисълът на поста е да се смириш и да се приближиш до Бог, за да разбереш волята Му. Пречистването на организма е някъде на заден план /евентуално/. Като се има предвид, че по онова време земята, храната и водата са били чисти. Евреите са яли определени животни, сред които не присъства свинското /едно от най-токсичните меса/. Нямало е стрес и разни лъчения, като днес. От цялата работа можем да заключим, че токсини, ако е имало, са били пренебрежимо малко.


Гнилостните и много болестни процеси се извършват от анаеробни бактерии. Съответно антиоксидантите в този случай не помагат, а напротив. Трябва кислород. Човешкият организъм естествено произвежда H2O2 и O3, за да се бори с гадините, но не смогва на големият наплив, заради токсичната среда, храна, вода и т.н. Същото е и с атмосферата, не смогва да се самоизчисти.

Здравите клетки имат защита срещу реактивният кислород от горните съединения и той унищожава само вредните. Но всичко в организма трябва да е в правилен баланс. Не можеш да наблягаш на антиоксиданти и да викаш озона и пероксида са вредни, също и обратното. Но при болестни състояния, може да се помогне на организма с кислород.

pH-то на кръвта също е важно. Болестите и киселата кръв вървят ръка за ръка. За това пиенето на активирана /жива, алкална/ вода е съвсем логично. Аз лично само от няколко месеца пия активирана вода, но определено забелязвам разлика. Преди карах хрема повече от седмица, сега не съм хващал хрема изобщо. Събори ме грип, но се оправих за 3 дена. Това никога не е било.

А иначе стареенето е естествен процес, който Бог е заложил и с него не можете се пребори.  ;)


Относно този уред, като ти попадне в ръцете ще се разбере, ако споделиш. А пък Райф викам да не го месим и в тази тема, за да не става тупурдията.

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 820
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #16 -: Ноември 12, 2009, 11:43:00 am »
В пропорции можеш ли да смяташ, че ми задаваш въпроси да не казвам какви, а и всичко е относително, не съм казал, че ВСЕКИ, данните са средностатистически, не съм ги изследвал аз, а лекари /професори/ специалисти в областта.

Живея в град дето има висок връх в голяма планина. Често ходя там, къде на спорт, къде на хапка-пийка с приятели. Та там на върха има вода бол, даже и една река извира точно от върха, а чешми с вода през 200-300 метра. Та не мога ти отговори от къде Моисей е пиел вода, отговори си сам, може де си е пълнил манерката от там дето има ;D. И друго, в пустинята има вода, местата където е тя се наричат оазиси.

Виждам, не си наясно с това в каква среда се развъждат микроорганизмите, засегна тема в която съм особено информиран. Гнилостните процеси са алкални, гнилите плодове образуват алкална реакция. Но има бактерии които живеят в кисела среда, но са много малко- като "Ешерихи коли", "Протеус" например.

По време на пост, глад, настъпва ацидоза в организма, повишава се киселинността, като направо разтваря гнилостните процеси алкалните. Бактериите и вирусите не харесват голямата киселинност, големите дози лимонов сок при грипна инфекция за какво са. Има информация по темата от медици и от медици.

Пиенето на алкална вода /такава е минералната/ не е особено полезно ако се прекалява, първо защото бързо хваща бактерии и второ защото много натоварва бъбреците.

В крайна сметка теории колкото щеш - противоречиви. Интересното е, че най-компетентни за поста и глада са онези които и един ден в живота си не са останали гладни!

Пречистването на организма от пост или глад не е евентуално, а е сигурно, но бавно.

Не перефразирай думите ми за стареенето. Не съм казал че някой може да спре стареенето, т.е. процеса на деление на клетките. Колкото по ускорено е делението на клетките, толкова по-бързо настъпва старостта, можем само да удължим процеса на деление, защото клетките имат лимит, като яйцеклетката при жената. Колкото е по чист организма, толкова по-дълъг живот има една клетка.

И аз не искам да дискутирам Райф, но и мен като него ме дразни факта, че някой ползват името му за да си продадът нещата нямащи нищо общо с него. Защо не изписват Кларк което ще е достоверно ами Райф?
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 02:28:11 pm от EDM electronics »

Неактивен johnny_fx

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 118
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #17 -: Ноември 12, 2009, 12:14:17 pm »
Говорим за различни неща и гледаме от различен ъгъл.

- Аз говоря за духовният смисъл на поста, ти говориш за физическият смисъл на гладуването. За водата е ясно, че може да се намери. Идеята ми беше, че не пише изрично и от предположения няма много смисъл.
А за "евентуалното" имах предвид, като евентуално допълнение към духовния смисъл на поста и с оглед на онова време. Не че в днешно време няма файда от гладуване.

- Аз говоря за анаеробни процеси, ти за алкални. Идеята ми беше за ролята на кислорода. За алкалната вода просто допълних, относно здравословното състояние, и как е при мен.

- За стареенето, беше заигравка, без идея за перефразиране.  :)


Що тъй не се разбираме, ами трябва да се обясняваме по няколко пъти?

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 820
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #18 -: Ноември 12, 2009, 01:29:22 pm »
      Прав си за духовния смисъл на поста-глада, е тогава с един куршум два заека. Глада учи на търпение и смирение, развива изключително волята. И обратно, хора които ядат много месо, които имат много токсини в тялото си са по-нервни, по-агресивни, по-нетърпеливи, страдат от безсъние и т.н. Доказателства за това няма да представям, просто е достатъчно човек да се огледа наоколо.

      За разбирането по между си, и аз съм за.

Неактивен teofilius

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 712
 • Пол: Мъж
  • Teosfera - free energy - antigravity
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #19 -: Ноември 12, 2009, 02:26:12 pm »
Дори и за най-евтиния китайски "Детоксикатор"  не бих казал че е менте, защото има много случаи с доказан лечебен ефект. Просто истината е малко по-различна. Йонната водна или друга среда стимулира правилното функциониране на различните телесни органи а също и стимулира естествената детоксикация , тоест организма сам да изхвърля токсините... Истината е също и че не е достатъчно просто да имаме и ползваме детоксикатори, запер и прочее а най-важното е да имаме здравословен начи на живот и хранене...

Неактивен gotiniq7

 • Експериментатор
 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 404
 • Пол: Мъж
 • Домашен екпериментатор
  • Документална видеотека
 • Скайп: zarov_inc
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #20 -: Ноември 12, 2009, 08:19:27 pm »
Лесен начин за прочистване на стомашно-чревния тракт, препоръчително е да се прави всеки месец.

                                                         Шанк Пракшалана

Очистителната процедура се провежда сутрин, на гладно. Тя трае от 1 до 3 часа. Вероятно обаче ще са ви необходими още няколко часа спокойствие, през които ще посещавате тоалетната, така че подходящ за тази цел е само почивния ден.

Процедурата започва след естественото сутрешно “изхождане”. Приготвят се 4-5 л леко топла преварена вода с по 1 ч лъжичка готварска сол на всеки литър. За начало се изпиват 2-3 чаши. След това се правят 4 специални упражнения - едно след друго, без прекъсване.

Ето и тях:

Упражнение № 1
Изправен стоеж. Леко разтворени крака на разстояние 30-35 см. Стъпалата са успоредни. Преплитате пръстите на ръцете си и ги повдигате над главата, изтегляйки цялото тяло нагоре. Наклонявате се на дясно, без се навеждате напред. Връщате се в изходно положение и без забавяне правите същото движение на ляво. Главата ви трябва да се намира между повдигнатите нагоре ръце. Правите по 4 наклона в двете посоки. Така отвеждате водата в дванадесетопръстника.

Упражнение №2
Пак от изправен стоеж провдигате лявата си ръка напред на нивото на рамото. Дясната ръка също повдигате напред, но сгъната в лакътя така, че с пръстите да докоснете дясната си ключица. От това положение извеждате лявата ръка назад, извивате тялото си наляво до отказ. Главата също се обръща наляво, като с поглед следите пръстите на лявата ръка. Връщате се в изходното положение и правите същото огледално надясно. Повтаряте упражнението 4 пъти. Така изпращате водата в тънките черва.


Упражнение № 3
Лягате на пода по корем. Дланите полагате от двете страни на гърдите. Леко разтвяряте краката - на 30-35 см едно от друго. Натискате с ръцете, повдигайки тялото си и извивайки го назад. Тазът също леко се отлепя от пода. Главата изтегляте назад, гледате към тавана.
   

От това изходното положение обръщате главата, плещите и тялото си надясно и поглеждате към лявата си пета, усуквайки гръбначния стълб в областта на пояса. Без задържане се връщате в изходно положение и веднага се обръщате наляво. Правите упражнението 4 пъти. С него промивате стените на тънките черва.

Упражнение №4
Заставате в изправен стоеж с разкрачени на 1 м крака, леко свити в коленете и с леко обърнати навътре пръсти. Опирате лявата ръка на лявото коляно и присядате, като същевременно обръщате тялото си наляво, опитвайки се да докоснете с дясната ръка пода от външната страна на лявото стъпало. Старайте се при наклона лявото бедро да притисне стомаха. Връщате се в изходното положение, веднага сменяте ръцете и правите наклон надясно. Направете това по 4 пъти за всяка страна.

С тези упражнения би следвало да получите позиви за изпразване на дебелото черво. Направете “олекващата процедура”, отново пийте вода (в същото количество) и повторете целия комплекс. Ако се появи усещане за слабост, полегнете за няколко минути и после продължете. Така, няколко пъти, докато от вас не започне да изтича чиста вода.

Захранване:
Да се започне приемане на храна в рамките - на не по-рано от 10 минути и не по-късно от 1 час след завършване на упражнението  Шанк пракшалана.
Първото хранене се състои от добре преварен ориз смесен с 0.040 гр. олио или зехтин. Може към него да бъдат добавени и добре преварени моркови.
В рамките на 24 часа да не се консумират млечни продукти, хляб приготвен с мая, както и сурови плодове и зеленчуци. Храната трябва да бъде от варени или добре задушени зеленчуци и зърнени каши.

Внимание: Не се препоръчва и на хора, страдащи от високо кръвно налягане, сърдечни заболявания, с проблеми в храносмилателната система - язва, колити
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 08:38:06 pm от gotiniq7 »

Неактивен gotiniq7

 • Експериментатор
 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 404
 • Пол: Мъж
 • Домашен екпериментатор
  • Документална видеотека
 • Скайп: zarov_inc
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #21 -: Ноември 12, 2009, 08:32:05 pm »
 ДАЙТЕ ШАНС НА ОРГАНИЗМА СИ ДА СЕ СПРАВИ С ОТРОВИТЕ!

Прочистването на организма не е нещо сложно и трудно. За тази цел са ви необходими не повече от два дни.

Можете да използвате почивните дни, когато ще имате възможност да се отпуснете и да не бързате за никъде.

За да е добър ефектът, трябва предварително да сте готови. Няколко дни преди това ограничете употребата на захар, кофеин, растителни масла, алкохол и млечни продукти. Наблегнете на рибата и салатите от зеленчуци.

ПЪРВИ ДЕН

Веднага след пробуждане изпийте чаша вода с парченце лимон. Вземете си душ за ободряване и разтрийте кожата си, за да се засили циркулацията на кръвта. Облечете най-удобните си дрехи.

Закуска. Започнете деня с плодова салата. Плодовете стимулират функциите на черния дроб, който първи се включва в работа, защото разтваря натрупаните токсини. Тези, които имат трудно храносмилане, е по-добре да изпият две чаши плодов сок вместо пресни плодове. Соковете се усвояват по-лесно, защото при изцеждане се отделя голяма част съединителна тъкан. След закуската си направете гимнастика, но без да се напрягате. Не избирайте сложни упражнения, които изискват голямо физическо натоварване. Вашата цел е да приведете тялото си в тонус, а не да трупате мускули. Починете си няколко минути и си направете приятна разходка. Като се върнете, изпийте чаша вода или билков чай.

Обяд. Подходяща е зеленчуковата салата. Зеленчуците са много полезни за прочистване на организма, затова си направете една голяма порция салата от зеленчуци. Подправете я със зехтин и лимонов сок. Вероятно ще почувствате лека умора. Това е напълно нормално, защото борещият се с шлаките организъм губи много сили и енергия. Затова след обяд си починете известно време. Може просто да полежите. А може и да поспите час-два.

Следобедна закуска. Пригответе си чаша пресен плодов сок или билков чай. Дори и да сте прегладнели силно, не се изкушавайте от излишни неща. Ограничете се с една ябълка или шепа слънчогледови семки. Преди вечеря се поразходете, или ако имате възможност, поплувайте в басейна. Тази процедура не само ще ви успокои и ободри, но и ще се отрази благоприятно върху лимфната система.

Вечеря. През тези два дни трябва да вечеряте не по-късно от 6 часа вечерта, за да може организмът ви да има достатъчно време преди сън да смели храната. Пригответе си задушени зеленчуци и добавете листни - например лук, маруля. Преди да се насочите към спалнята, си направете разслабваща вана. Добавете във водата морска сол или етерични масла. Полежете около 15-20 минути във ваната, за да могат токсините да излязат на повърхността на кожата. След като излезете от ваната, се завийте в топла кърпа. И не забравяйте преди сън да изпиете чаша чиста вода.

ВТОРИ ДЕН

Както и през първия ден, веднага след пробуждане изпийте чаша минерална вода с лимон. След това идете в банята и си направете контрастен душ. Той стимулира кръвообращението и засилва тонуса на мускулите и кожата. И нещо важно - тази процедура трябва винаги да завършва с изплакване с хладка вода.

Закуска. Тя пак трябва да се състои от плодове. Можете да си ги приготвите като салата, а може да си ги изядете цели. Ако чувството на умора се засилва, не се тревожете. Това е, защото токсините продължават да напускат вашия организъм. Просто пийте повече вода, за да ускорите процеса. След това се опитайте да поспите. Неприятните симптоми скоро ще изчезнат.

Обяд. Както и предния ден, си пригответе зеленчукова салата. След това продължете с гимнастиката. Нека упражненията да бъдат прости, за да не ви натоварват. Ако имате възможност, посетете сауна, тя много помага за прочистване на организма. Всички натрупали се токсини ще излязат през кожата ви. Ако нямате възможност, се напарвайте в банята. Така се активизира дейността на потните жлези, а това спомага за по-активно изхвърляне на шлаките. След като се върнете от сауната или излезете от банята, не забравяйте да изпиете не една, а няколко чаши вода, колкото можете. След това си починете.

Следобедна закуска. Изпийте чаша плодов сок или чаша билков чай.

Вечеря. Пригответе си смес от варени на пара зеленчуци. Вместо сол и пипер, подправете салатата си с розмарин и магданоз. Магданозът оказва диуретичен ефект и прочиства кръвта, а розмаринът подобрява работата на черния дроб и стимулира кръвообращението. След вечеря си починете пред телевизора или можете да почетете. Преди сън си направете още една отпускаща баня. Полежете няколко минути във ваната. На следващата сутрин ще се чувствате абсолютно отпочинали, свежи и дори подмладени.

ЧАЯТ И ПЛОДОВИТЕ СОКОВЕ НЕ СА ЗА ПРЕНЕБРЕГВАНЕ

Една от най-красивите и известни актриси, 44-годишната Настася Кински ежедневно изпива по пет литра минерална вода. При това половин литър изпива сутрин на гладно, защото по този начин се прочиства от токсините. Настася започва и завършва деня си със студен душ. Тя се закалила до такава степен, че почти никога не се простудявала.

Друга суперзвезда – Ума Търман, за да прочисти организма си, всеки ден изпивала по няколко чашки японски или китайски зелен чай.

Но не само чаят е в състояние да изкара шлаките от организма. Прясно изцеденият сок е забележително средство за тази цел. Например сокът от ряпа, цвекло, зеле и моркови. Такъв сок се приготвя непосредствено преди употреба, защото иначе може да изгуби полезните си свойства. Имайте предвид обаче, че сокът от ряпа е много силен и затова трябва да се започне с по една супена лъжица 3 пъти на ден. Постепенно можете да увеличите дозата до 100 г на ден.

Най-добре е да се приема преди ядене, като непременно го смесвате с вода. Сокът от цвекло също действа достатъчно силно, затова и от него се пие не повече от по 100 г 3 пъти на ден, 15-20 минути преди ядене. Зелевият сок е особено полезен за хора с наднормено тегло, той много помага да се стопят мазнините. Също се приема преди ядене по 100 г 3 пъти на ден. Продължителността на сокотерапията за прочистване от шлаки продължава няколко седмици.

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 316
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #22 -: Ноември 12, 2009, 08:51:26 pm »
gotiniq7
Поздравления за постовете, надявам се да са полезни за колегите. Санкха Праксалана или Почистване на рога има по-лесен вариант, особено когато храносмилателната и отделителната системи са в ред. Минава се без упражнения, просто се пие през десетина -двадесет минути по една чаша подсолена вода, като обикновено тя си преминава по каналния ред без проблеми. След примерно час почват позиви за тоалетна и стартира т.н. "сифон" - просто гледайте да сте близо до тоалетната  ;D Като се изпие всичката вода - средно 1.5-2 л. е достатъчно - отзад почва да излиза само водица и значи си изчистил килера чат-пат. Солта не позволява да се всмуче водата по нормалния път и да излезе като урина. Упражнението доколкото знам е описано за първи път в Б-я от българският доайен на йога Венцислав Евтимов в книгата му. Полезни са и Жала нети - почистване на носа чрез смъркане на вода, Кунжала - пиене на вода и повръщане /чисти от слуз/ и т.н.  полезни но малко трудни за почване неща  :)
А, пропуснах - добре е след като решиш да спреш или си изпил водицата, да се изяде паница грис или мляко с ориз, за да не остава празен каналът. При спирането има два варианта - ако решиш да бъде бързо, трябва да се повърне чрез бъркане в гърлото. Ако пък не - ще се ходи още примерно час по малко до тоалетна докато свърши горивото  ;D
Поздрави
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 08:54:37 pm от caduceus »

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 820
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #23 -: Ноември 12, 2009, 09:08:34 pm »
gotiniq7, предложения от теб начин за прочистване на стомашно-чревния тракт, Шанк Пракшалана, е най-доброто. Преди няколко години съм го правил, не се получи от първия път но с малко тренировка и търпение става.

В съвременната медицина се нарича "Хидроколонтерапия". Представлява една машина която чрез маркучи през стомаха и отзад от ауспуха ти пречиства целия чревен тракт. Мисля подобна машина има на едно две места в БГ. Но който усвои  Шанк Пракшалана не му трябва тая скъпа процедура. Например всички ВИП персони, дет не са простички, и не лапат гьотере мръвки си правят тая процедура поне веднъж годишно, най вече говоря за чужденците, а и много българи.

Тази процедура е незаменима, дори глада не може да изчисти така червата, както Шанк Пракшалана. А те са като тръби на печка, като мине сезона и трябва профилактика, няма ли такава, става задръстване и от там всички последствия та чак до най-срашното, да не дава Господ никому.

Неактивен GMG

 • Експериментатор
 • Активен
 • ***
 • Публикации: 282
 • Големите неща се раждат в малките часове!
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #24 -: Ноември 12, 2009, 10:06:32 pm »
       Здравейте !
 Доста  болни хора живеят в нашата татковина !
Аз като чета форума в свободното време, което имам,
стигам до извода, че някои хора тук, като чуят думата
" транзистор ", си представят някакво радио :'(
 Хора, недейте да запълвате сървърчето с излишни
 постове !
 Относно Вашата тема, мога да кажа ... Всеки ще си
живее, колкото си иска или колкото му е драснато,
независимо от токсините и подобни шлаки !
А що се отнася за рекламата на някои устройства,
мисля, това е недопостимо.... >:(
Такива потребители трябва да се гонят и недопускат!!!
Нали все пак, форума е свободен, а не е рекламен,
със цел печалба на нагли самозванци!
Нямам нищо против тях /самозванците/ и техният труд,
 но да си продават измишльотините в други форуми,
където им вярват !

    П.П. Към Админите ....
  Неможах да изрека всичко, но моля да бъда чут
и не изтрит !!!
« Последна редакция: Ноември 13, 2009, 07:38:19 am от GMG »

vitan

 • Гост
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #25 -: Ноември 12, 2009, 10:13:14 pm »
И понеже цялото тяло не е само "кюнци" :) човек си купува книгата на Г. П. МАЛАХОВ: "Пречистване на организма при домашни условия" и там всичко това е дадено, но като цялоста система от очистващи процедури на всичко, що е затлачено с шлаки и токсини. Там гореописаното е дадено и доста над него.

Системния подход във всичко е много важен, а аз не обичам да правя нещо "на парче". Ако човек е в час и основите на лечебното гладуване, основите на здравословния начин на живот са положени. Воля и желание да има човек.

Естествено за МАЛАХОВ ме светна EDM electronics :) , от което получих и неизчислима полза, напук на нещо, за което почти всички доктори бяха си плюли един-друг в устата.

E, не съм съгласен с всичко написано от МАЛАХОВ, но важното е, че ми донесе много полза :)
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 10:16:27 pm от vitan »

dedofire

 • Гост
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #26 -: Ноември 13, 2009, 02:32:12 pm »
ХЕХЕХЕ жестока реклама жестокааааааааааааааааааааааааааааааааа реклама.

Падама и невярвам на очите си и на ушите си.
Ама кви са тия работи дето ги говорите.
ТЕОФИЛОС кво ще кажеш ако махнеш медните тръби и другите железа дето са с лесно разпадащи се покрития и сложиш висококачествена неръждавейка?
Тоя ефект е от време оно и преди много векове е използван и сега се използва. Промяна на потенциялите в клетките.
Направата на жива и мъртва вода и нейната консумация е за предпочитане от колкото да променяме рязко и често потенцияла в организма.
Между другото тъи наречените запери, мапери и детоксикатори и тямподобни работи дето толкова тук им се възхищавате от много години се използват в медицината особенно във физиотерапията. Лошото е че много много не се говори за тия методи и честно казано накрая информацията така се изкривява че вместо да се използва за полезни цели то взима че се отрича и се захвърля в мазето.
За тия дето ще ме наругаят тук вземете си един от рекламираните колани с електростимулация (йонофореза) и вземете да ги използвате по някое време повечето които имат сърдечни проблеми ще изпитат дискомфорт.
Лично аз съм се лекувал с мъртва и жива вода и електростимулация.
Така че рекламите са доста неприятни.
А за онази фирма там дето е посочена е ясно че е жива реклама още 1988 година на Пловдивския панаир български учени показаха ултразвуково устройство за остаряване на алкохолни напитки.

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 820
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #27 -: Ноември 15, 2009, 05:50:41 pm »
Здравейте!

Току що привърших с разгадаване тайната на "Детоксикатора"  ;D ;D ;D.

Аз по-голямо менте през живота си не бях виждал. Бая хора са изгорели и на бая им предстои, да не говорим за консуматива, който струва 40 кинта, правещ всъщност цялата магия.

Устройството на вид много плаши, имаш чувството че държиш сериозна апаратура в ръцете си, а и алуминиевия куфар..............нямам думи.

teofilius беше прав, устройството има в изхода си постоянно напрежение от 20V, като деже на се си и направили труда да го филтрират, а от тези 20 V има отгоре 5 V, пулсации с мрежова честота. Всички бутони са за парлама, дисплея също. Няма значение дали е изключено или включено и кой светодиод свети, на изхода все е това напрежение, и то прекъсва когато отзад се изключи мрежовия ключ. На индикатора има режими, еднополярни импулси-положителни, отрицателни, двуполярни-положителни, отрицателни и т.н. но в крайна сметка няма никой, все едно и също е  ;D ;D ;D.

Електрода който се потапя във водата е съставен от две спирали на които е отложен по някакъв там метод химическо вещество/токсините ;D/, които са вързани с два кабела и се явяват отрицателния електрод, кабела който се връзва на китката на ръката е положителния електрод. Когато се включи тоя "Компютърен детоксикатор ;D", започват да се отделят токсини, но не от тялото на човека а от магическия електрод  ;D, щото аз реших да си направя една процедура без да се връзвам във веригата а направо в легена пуснах електродите. Бая шлаки излязоха незнайно откъде, мен ме нямаше вътре ;D.

Ба....си   май....та, още не мога да повярвам за тая нагла лъжа.

Този хай-тек апарат, който изследвах е от най-скъпите, сега струва 500 лв. а миналата година е струвал 1 500 лв. Ей така се правят пари. Ами зеперчетата..........., ами китовете Free Energy по разните му там сайтове......... ;D.

Мисля всичко е ясно,.......а.......ако някой не ми вярва и е на обратното мнение, тоя детоксикатор дето е при мен се продава на половин цена, така ми каза собственика му след като му разясних стойността на покупката му  ;D, който вярва в чудото на електронната детоксикация може да стане новият му собственик ;D ;D ;D.


vitan

 • Гост
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #28 -: Ноември 15, 2009, 07:07:15 pm »
:) Пиши на "Ловци на митове" да го гледаме по Дискавъри  8)

За сега май лечебното гладуване няма аналог. Между другото майката Природа работи бавно. Дълго време предупреждава (дори само с наднормено тегло), а като дойде белята дълго време се лекува.

Чудеса за 1 ден......

Неактивен johnny_fx

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 118
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #29 -: Ноември 15, 2009, 07:44:21 pm »
Остава въпросът, ефекта от джаджата чисто пласибо ли е или все пак нещо се случва. Нали се чувствали по-добре ползвателите, или като са гледали излезлите "токсини", са се подобрявали мигновено.  ;D