Автор Тема: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА  (Прочетена 75633 пъти)

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 820
ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« -: Ноември 11, 2009, 12:56:10 pm »
    От всички ноу-хау технологии, мисля тези свързани с човешкото здраве са най-важните поради факта, че по-голяма ценност от човешкият живот и здраве няма. В тази връзка машина като на д-р Райф или тази която ще представя за обсъждане по-долу се явяват изключително ценни.

   Става въпрос за Детоксикатор - електронен, чрез който човешкият организъм се освобождава от натрупаните токсини в тялото с годините, следствие на неправилно водене на здравословен живот.  http://albo-dimia.blogspot.com/  или 

http://images.google.bg/images?gbv=2&hl=bg&sa=1&q=%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8&btnG=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5+%D0%BD%D0%B0+%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F&aq=f&oq=&start=0

   Мой колега си закупи въпросното устройство, провел е няколко процедури и е изумен от количеството шлаки които излизали от него и то само за 30 мин. /една процедура/. Токсините се отделяли през краката направо във водата в легена. Миризмата която се носела от мръсната вода била отвратителна и много силна, което ясно показва че наистина става въпрос за токсини. Облекчението което почувствал върху тялото си било ясно осезаемо още от първата процедура.

   Аз лично все още нямам обяснение на принципа на работа на това устройство, макар и да съм чел, че със зепер се постигал подобен ефект. Но много скоро уредът ще ми попадне в ръцете и ще го изследвам с осцилоскоп, тогава ще съм наясно с нещата.

   Неудобството било, че електродите се ползвали до 20 часа и се поръчвали нови, т.е. консуматив, който трябва да се купува постоянно, но и тях ще разбера от какво толкова специално са направени.

   Тези апарати се ползват в много спа центрове а така също и в клиниката на д-р Емилова във Варна.

   Предлагам тази тема за обсъждане защото според мен е изключително ценна, и ако някой има повече информация за принципа на работа, за постигнати резултати, може да я сподели така, че тя да стане достояние на повече хора.


« Последна редакция: Май 30, 2011, 03:09:50 pm от EDM electronics »

vitan

 • Гост
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #1 -: Ноември 11, 2009, 01:10:09 pm »
Ааааабсолютно! Поздрави!  :) Очаквам с нетърпение "обезкостяването" на принципа :)  8)

Неактивен Seeker

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 512
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #2 -: Ноември 11, 2009, 06:19:04 pm »
Уважаеми съфорумци , много внимавайте с китайските прибори!   Китайците са царе на илюзията  и майстори в заблудата . Прегледах даденият линк  и там открих нещо което е пълна глупост - една джобна "ултразвукова пералня" на Вулкано . Същата съм я изследвал преди повече от 10 години и твърдя че е пълна глупост!!! Не че принципа е погрешен, самата изработка и устройство са пълен фалш.
Подлагайте на проверка всеки прибор , особенно сертифицираните. След като цената на чудния прибор за детоксикация е паднала от 1000 лв на 500 лв , значи със сигурност не струва повече от 50лв .

vitan

 • Гост
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #3 -: Ноември 11, 2009, 06:48:41 pm »
Така е, но EDM electronics има възможността да провери за какво иде реч.

Между другото накисването на краката в леген с топла вода+малко сол също има очистващ от токсини ефект. Въпроса е "електриката" какво помага. Може би йонизацията понижава електрическия потенциал на клетъчната мембрана, която доколкото знам може да е от порядъка на kV (клетката е много малка и малък потенциал прави голяма напрегнатост на полето).
« Последна редакция: Ноември 11, 2009, 06:52:15 pm от vitan »

Неактивен smsi-h

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 168
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #4 -: Ноември 11, 2009, 07:38:05 pm »
Хайде стига сте спорили за безсмислени неща.
Теофилиус произвежда и продава собствен детоксикатор, комбиниран със запер и уред за производство на сребърна вода. И хич не струва 500-600 лв.
На кого предпочитате да дадете парите си? На китайците и техните препродавачи у нас ли или на Теофилиус?

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 820
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #5 -: Ноември 11, 2009, 08:41:00 pm »
Хайде стига сте спорили за безсмислени неща.
Теофилиус произвежда и продава собствен детоксикатор, комбиниран със запер и уред за производство на сребърна вода. И хич не струва 500-600 лв.
На кого предпочитате да дадете парите си? На китайците и техните препродавачи у нас ли или на Теофилиус?

Пуснах тази тема не да правим реклама на тоя или оня, кой какво продава и т.н., а да разнищим едно работещо устройство. По въпроса къде хората да си дават парите, нека сами да преценят, щото са си техни. И друго, на прасаджия праса не се продава!

За ефекта и работата на детоксикатора аз не се и съмнявам, защото колегата ми, който го ползва не е въздухар, не е от хората които лъжат, а и няма мотив за това, още повече, че не е технически грамотен.

Предположенията ми са, че устройството представлява един генератор на правоъгълни импулси + ел. таймер за продължителността на процедурата, което означава, че всеки който има подобен генератор /синтезатор, зепер и т.н./ няма да има нужда да си го купува, а просто след снемане на ТТ-данните да направи съответната настройка и да го ползва за целта като тоя фабричния.

По въпроса за качеството на китайските стоки, мисля не му е тука мястото да го обсъждаме, само за сведение на критиците, компютъра ми, GSM-a, климатика, монитора, електронните елементи които ползвам и т.н. са китайски - работят безотказно, има стоки и стоки, нека не слагаме всичко под един знаменател.

Мислех че темата ще има интерес, и се надявах тези които знаят нещо по въпроса да го кажат, но така или иначе в края на седмицата ще го науча. Ако има още едно две такива негативни мнения, ще предоставя информация на желаещите само на лични.

VITAN има един често употребяван лаф: "На вълкът му е дебел врата, защото сам си вършел работата" - прав е !

Неактивен johnny_fx

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 118
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #6 -: Ноември 11, 2009, 09:29:17 pm »
Ако при един, два негативни коментара, се отказваш...  ::)
На мен ми е интересно, но познанията ми стигат, само за да ми е интересно. :D Не мога да помогна.

Неактивен teofilius

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 712
 • Пол: Мъж
  • Teosfera - free energy - antigravity
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #7 -: Ноември 11, 2009, 09:40:23 pm »
Благодаря ти Smsi-h!  Нека написаното от мен по-долу не се приема като търговска реклама , въпреки че в някакъв аспект може и така да прозвучи което няма да обсъждам.
  Преди не много време мои партньори и клиенти ми предоставиха два различни модела китайски детоксикатори за да ги отворя и разгледам как работят. Резултатите са следните: 1.Доколкото има някакви програми и дисплей - те имат и могат да имат общо само с общото време на цялата процедура. 2. Няма никакви честоти а се използва постоянно напрежение и ток който се пуска на двата електрода които са във вид на пружини, вдянати една в друга. 3.Пружините са от сплав която е еластична(може би неръждавейка) но е покрита със слой, който при електролизния ефект , се разлага и оцветява водата така че след около 20 процедури този слой напълно пада и оцветяването спира, при което електрода трябда да се смени (първо защото така му е писано и второ защото и ние ще си помислим че вече няма ефект).  4. Поляритета на двете пружини не се променя а този на външната пружина винаги е - минус. Това означава че нозете ни са потопени в отрицателна йонна среда. В случая тялото и нозете ни винаги се явяват с противоположен(положителен) заряд гледайки от страна на електростатиката. Така тялото всмуква част от отрицателните йони във водата а отрицателните йони - за тях ще прочетем на много места че имат благотворно, изцелително и стимулиращо въздействие. Внасянето от външен източник(детоксикатор, йонизатор, биойонизатор, растителна околна среда, присъствие около водопад, пиене на жива-алкална вода с висок рН ) на отрицателен електрически  заряд в човешкото тяло и организъм действа изключително стимулиращо и енергетизиращо на клетките. Стимулират се митохондриите, които са енергийните централи на електрохимична енергия на клетките и като цяло на целия организъм при което, детоксикацията - интензивното изхвърляне на токсини и отрови  посредством отлепването им от клетките, преминаването в кръвта урината и потта е най-малкия ефект или само един от положителните ефекти. Съществува идеята че митохондриите са първични микроорганизми от зората на човечеството, които живеят в симбиоза с човека. Ако погледнем към фантастичния жанр - то във шестологията: "Звездни войни" силата на Джедаите произхожда именно от по-голямото количество митохондрии.  
  При био-йонизатора (уред който разработих) излъчвател на скаларно поле с отрицателен електрически поляритет на основата на обикновен качер, но с отрязана положителна полувълна , освен наблюдаването на мощни и бързи оздравителни процеси при направени тестове, е установено реално увеличаване на физическата сила и издържливост , когато прекарваме време в близост 3-5 метра от постоянно работещ био-йонизатор. Ефекта е установен от мои постоянни клиенти от западна Европа , както и от мен лично. Иначе уреда най-ефективно работи когато задната му метализирана част(антена) е в непосредствен контакт с човешкото тяло, кожа или област в с наличие на здравословен проблем. Има още някои оптимизирания на уреда, които да направя преди информацията за него да я пусна официално. Има и още наблюдения които е добре да имам за работата и ефективността му, но случайно открих нещо като китайски аналог с цена около 1300лв.  
  В голяма степен положителния ефект на детоксикатора се дължи на това че стъпалата на нозете ни са покрити с биоактивни точки свързващи се с всеки телесен орган. Извода е че отрицателната йонна среда действа върху биоактивните точки на стъпалата и така стимулира оздравителните процеси и работа на цалото тяло и на всички органи.  Ако сме потопени във вана в която работи детоксикатор, то ефекта ще е още по-голям в положителния смисъл на думата. Гривната при детоксикаторите служи единствено за да отпуши посредством електронна схема протичането на ток между двата прожинни електроди, така че при някои от тези уреди тя напълно липсва.
   Какво представлява моят детоксикатор? Обикновен запер при който единия електрод се държи в ръка а другият е спирално навита поцинкована тел и се потапя в легена с топла вода в който си потапяме нозете. През равен или не-равен интервал от порядъка на около 15 - 20 минути се прави реверс на поляритета. При детоксикаторите които разглобих и изследвах пишеше в инструкциите им че има реверс но реално нямаше такъв. Различните програми обозначават само последователността на светкане на светодиодите или показанията на дисплея...  Въпреки това дори и най-евтините китайски детоксикатори са ефективни по думите на партньорите ми, някои от които са лекари и не само продават подобна техника... Допълнителният плюс при моят детоксикатор е и това че паралелно функционира и като запер. Електрода потапян във водата няма опасност да се разложи, поне за минимум 5 години...   Клиентите ми не са предубедени че водата непременно трябва да се оцветява за да работи този апарат, и дори ако говорим за това, то откровеността ми и реалното представяне на нещата ми спечелват тяхното доверие. Допускам че при по-скъпите варианти е възможно да има реверс на йонната среда за оптимална работа на уредите но това не е нещо сложно, така че го имам при моите апарати. повечето от клиентите ми предпочитат моя вариант на детоксикатора  въпреки че имам постоянни клиенти на които по поръчка им ги правя да работят със стандартни "детоксикиращи" глави като този на снимката
« Последна редакция: Ноември 11, 2009, 09:48:23 pm от teofilius »

vitan

 • Гост
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #8 -: Ноември 11, 2009, 10:21:37 pm »
На базата на научно откритие, удостоено с Нобелова награда за химия през 2003 г. е разработен оригинален метод за апаратна йонизация на водата, възстановяване на нарушения електролитен баланс на клетките в организма и извличане на натрупаните в тях токсини (отровни и вредни вещества).....

Еми това го пише в сайта на китайските джаджи. Дали си скочил летвата на Нобелиста? Кой знае. Лично аз, ако почна да правя такава джаджа-детоксикатор, ще изръшкам де що има теория и практика по въпроса. Другия вариант е едно рамо от EDM electronics да получа по китайска линия :) Но няма да го правя бизнес. Иначе с този си пост пълен с успехи, май пак ще почнат запърските войни (си мисля). Дано съм лош пророк.

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 820
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #9 -: Ноември 11, 2009, 11:03:03 pm »
teofilius, благодаря че даде някакво разяснение по въпроса с детоксикатора, значи предположенията ми се оказаха вярни, и генератор вместо постоянен ток ще върши работа или да направим и ние като китайците, да сложим един дисплей да свети като крушка, три бутона да сменят графиката на дисплея а вътре да вържем захранването директно на изхода  ;D, съмняваме тая работа, но лично ще се убедя и тогава ще коментирам подробно.


Честно казано, най-трудно ми беше да повярвам как така ще излязат токсините за 30 мин. и чак водата ще се оцвети /ми то най-силния детоксикиращ и наистина действащ, доказан метод - лечебното гладуване, не може да се похвали с такива постижения и скорост/, но бях принуден да повярвам, не за друго, а просто заради човека който ми го казва. Каква била работата, електрода пуска "боя" за по-голям видим ефект, чак и на миризма са го докарали   ;D, за по-добра реклама.

На снимката която си представил виждам нещо Райф си написал, ще кажеш ли кое точно е Райф в твоя детоксикатор-зепер ? Питам не за друго, а защото от 2 год. и аз правя Райф и все още не съм го направил, макар че вложенията ми надхвърлят вече трицифрена сума, явно има още какво да уча.

vitan

 • Гост
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #10 -: Ноември 11, 2009, 11:30:14 pm »
На снимката която си представил виждам нещо Райф си написал, ще кажеш ли кое точно е Райф в твоя детоксикатор-зепер ? Питам не за друго, а защото от 2 год. и аз правя Райф и все още не съм го направил, макар че вложенията ми надхвърлят вече трицифрена сума....

... и моите отдавна, и моите. Даже четирицифрена  :)

Колкото до етикета Райф, на Gogo55 човека не рачи да отговори, що пък teofilius да го прави? Приеми го като част от запърския модел на чудотворство.
« Последна редакция: Ноември 11, 2009, 11:36:52 pm от vitan »

Неактивен teofilius

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 712
 • Пол: Мъж
  • Teosfera - free energy - antigravity
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #11 -: Ноември 12, 2009, 12:58:31 am »
Спокойно приятели  !  ;D ;D ;D Нищо не крия. Както казах , при някой от по скъпите детоксикатори очаквам най-много да има реверс на поляритета на двата електрода(прижини една в друга) . Едва ли ще е нещо особено ако се променя в някакви граници и напрежението. И при 7-8 волта си пуска достатъчно боя във водата а две три щипки сол само ускоряват процеса на оцветяване и знаете защо. При единия от детоксикаторите който отварях изхода за електродите бе свързан директно към адаптера през едно реле управлявано от схема- реле за време. Различните светодиоди и реда по който мигат - това е в съответствие със съответната пограма за целта. То иначе и аз понякога на детоксикаторите ми слагам мигащ светодиод , за да не изглежда толкова статичен уреда и за да е индикация че работи :)
  Това дето пише PC PIFE  (Райф) - ами това е режим в който посредством аудио-жак и свързване с изхода за слушалки на колонките на компютъра , посредством програма с лечебни честоти се задава честотата на запера. Един вид програмируем запер. Посредством десния бутон изхода се превключва или към запера на Кларк с 555 или към усилвател с един транзистор свързан с кабел с жакове към компютъра. Има две програми които се ползват за целта - едната е FREX 16  а другата е FreGen като и двете работят с едни и същи честоти от Списъка KAFL . Програмата FREX16 е австралийска и предназначението и е да служи за модулирането на излъчването на Плазмени търби на Райф посредством аудиоизхода на компютър.  http://www.heal-me.com.au/frex.html Повечето честоти са в звуковия спектър и различни иследователи през годините са установили ефективността им. Това са програмите които предоставям на клиентите ми и повече от 95% са доволни от резултатите. Цялата идея в това да използвам понятието Райф при апаратите ми е че конкретни заболявания се атакуват с конкретни честоти.
   По отношение на лампата на Райф съм склонен да експериментирам с лампи но мен ме вълнува природата на лъчите които излъчва а според информацията те не са ултравиолетови или ренгенови а са наричани електрически. Виждането ми е че електрическите лъчи са електростатично поле с голям потенциал(например ~ 30 000волта) но може и по-малък(ще се намали периметъра на ефективна работа на апарата) и се модулира да трепти със честотите поразяващи вирусите и паразитите. При свърх-ниска честота при високоволтов разряд без значение какви прегради и щитове се използват тесла   е установил мощен трепет върху цялото си тяло. Природата е същата. Апарата на Лаковски има сходство но там имаме открити коронни разряди чиято честота е индентична на бял шум. Тоест - присъствие на всички възможни честоти. Ефективността на апарата му е над 75% като недостатъка е в това че правилната честота няма нужния интензитет, който се разпределя върху другите чесотти. Моя теория и лично виждане е че ако имаме метална повърхност свързана с бобина през която прекарваме мощни пикове, то ламарината става антена излъчваща електростатични пикове в пространството и те са именно електрически лъчи. Ако модулираме честотата да е в съответствие с честотите на Райф или други които се показват ефективни за различни заболявания , то ще имаме резултатите и лъчите на Райф но без да усложняваме живота си с търсене , праване и прочее  на плазмена търба. Един трансформатор на Тесла би вършил същата работа - само трябва да модулираме честотата му на работа http://www.youtube.com/watch?v=kjG4nVTKNHo  или  http://www.youtube.com/watch?v=DvQy9VY0s3w   или   http://www.youtube.com/watch?v=V9u1i0CUdUA&feature=related
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 02:00:26 am от teofilius »

vitan

 • Гост
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #12 -: Ноември 12, 2009, 09:21:59 am »
 Това дето пише PC PIFE  (Райф) - ами това е режим в който посредством аудио-жак и свързване с изхода за слушалки на колонките на компютъра , посредством програма с лечебни честоти се задава честотата на запера. Един вид програмируем запер. Посредством десния бутон изхода се превключва или към запера на Кларк с 555 или към усилвател с един транзистор свързан с кабел с жакове към компютъра.
Да беше си мълчал щеше да е по-добре. Обясняваш следното: На произведените от теб гащи AdiBas си написал Adidas... Ако искаш да почна пак да доказвам отдавна доказани неща? Не ти го препоръчвам.

Неактивен johnny_fx

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 118
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #13 -: Ноември 12, 2009, 09:24:03 am »
Я, пеещ озонатор. ;D
Някой ще ми направи ли такъв, да си пускам токата и фуга сутрин? :D

Иначе големи драми покрай името Райф. Що ли тъй? Аз предлагам да не се ползва и да няма проблеми.
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 09:27:19 am от johnny_fx »

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 820
Re: ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
« Отговор #14 -: Ноември 12, 2009, 09:46:09 am »
Излиза, че тоя детоксикатор е поредното менте. Ще накарам колегата ми да пусне двата електрода във водата, и ако се появи същата миризма и оцветяване /демек токсините/ без да участва тялото - става много интересно, направо можем да открием предаване "Ловци на митове".

Това да изкараш токсините от тялото си никак не е лесна работа, и не е работа за една или две години целенасочена работа върху себе си. Един човек на средна възраст около 40 год. с тегло от 70-80 кг., вече има натрупани около 20 кг. и повече токсини. Може ли някой да си представи обем с тегло 20 кг. ей така пред него, на масата например  :D. Един курс на продължително гладуване от 20-25 дни премахва около 1-1,5 кг. токсини, е можем да изчислим колко такива курса се ни необходими. И едно пояснение, токсини са и мъртвите клетки в организма. Клетката се ражда, живее определен период и умира, на нейно място се ражда нова. Въпросът е какво става с умрялата клетка - въпрос с повишена трудност за медици  ;D? Започва гнилостен процес на разлагане в организма и създаване на почва за паразитите. Те паразитите не обичаха ли разлагаща се плът, а в плодовете разлагащи се плодове или зеленчуци?

Ей за това и някой осъзнали се медици казват: "Да вземаме повече антиоксиданти, витамини и т.н., да немалим стареенето на клетките" - щото иначе много трупно-мъртво и от там много токсини - болести. Само за сведение в един човек на 80 год. едва 20-25 % от клетките са живи. От тези мъртви клетки идва и типичната старческа миризма /гниеща плът в още живия човек/. Има лек за изчистването на организма от тия токсини и мъртви клетки, той дори не е лекарство, дори не го е измислил и човек. Този лек е религиозния пост, той е залегнал във всяка религия - що ли. И друго, поста с годините е бил изопачен, защото пост е въздържание от храна, а не въздържание от животинска храна. Иисус Христос се е оттеглял на усамотено място /демек събирал се е сам със себе си/, като е провеждал 40 дневни постове - само на вода. В последствие, с годините това понятие е придобило друг смисъл, понеже имало бременни жени и деца за които поста е противопоказен. Не може да са образува плод без храна и не може да расте едно дете ако няма храна. Но историята показва, че имало старци които не излъчвали миризма, били жизнени и на 80 год. като ката ден бягали по 10 км., дори участвали в световни маратони, като заели първо място на 80 год. възраст имайки предвид, че конкуренцията била на 20-25 год. съставена от спортисти  ;D. И т.н., че темата е мнооооого дълга и има мнооооого за разправяне!

Самият аз бях с резерви за това устройство, някак си така лесно да излязат отровите, без никакъв труд  ;D, но знае ли човек, а може ли и всичко да знае? Именно за това е добре да обсъдим, да потвърдим или разбием мита на електронния детоксикатор.

А иначе за Райф, със скромния си 2 год. опит /изучаване на историята на апаратурата му и честотите които е използвал/ ще кажа:
- Райф е ползвал ниски звукови честоти в началото на експериментите си, но разбрал, че те не действат!-мога да покажа генератора му, да се види от каква честота започва и до каква свършва, там ниски честоти няма.
- Зеперите не са дело на Райф, а на едни негови съдружници в най-късните етапи от работата му, вече когато е бил смазан от процеса и е намерил утешение в алкохола. Но въпреки че бил вече пияница, той не дал благословията си за простите уредчета на уж ортаците.
- Това че някой там в Австралия или Америка е кръстил нещо Райф, мен тези имена на държави ни най-малко не ме респектират. Вероятно в по-малка и почти никому неизвестна за х-австралийската и х-американската "Ентелигенция" държава с главна буква Б, ще се появи истинския Райф.
- И накрая, по въпроса може ли вместо лампа да се ползва Тесла-траф, ще кажа и да и не. Тесла-трафа при радиочестотите ще е един предавател, и то много мощен, щото от електромагнитната вълна не можем се оттърва, няма я концентрацията на лъча като при лампата с мощност от 50-100 Вт.

"Д-р Джонсън е лекувал с Райф апаратурата, Райф-никога. Той поставял прожектора на скаларна вълна на самото болно място, като го допирал направо до тялото"

Много е дълга тая тема, не и е тук мястото, но ви моля не кръщавайте, не упорочавайте и не каращисвайте. Самият Райф много се е дразнил когато ортаците му кръстили НЧ-генератора и алуминиевите тръби с неговото име /това не си го измислям аз, това го е казал Райф в съда, на разпита/- те такива били и резултатите. Някой да е излекувал рак със зепер?-няма такова нещо. Аз не се занимавам с Райф да го ползвам за настинки и грип, камо ли за главобол или сърбеж. Целта е да се пребори най-страшната болест, че много хора се нуждаят от това. Е утре как ще повярват че Райф е убивал рака, като вече псевдо Райфа им е показал точно обратното.
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 02:02:24 pm от EDM electronics »