Автор Тема: Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място  (Прочетена 996198 пъти)

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 533
 • Рейтинг: 220
Dedo pop, според мен генератора на Капанадзе е работоспособен. Но да бъда по-точен - вярвам, че е работоспособен, т.е. опираме до религия, вяра, интуиция, логика.
Аз ако бях убеден и знаех как да го направя да работи, вече щях да съм го направил. Иначе техническата част не е сложна и може да се сглоби един такъв прототип за 2-3 дни умерена работа, стига да е известен принципа. На мен той не ми е известен и отдавна спрях да го търся. Виж mito_kupona е най-упорития във форума по търсенето на СЕ и специално тайната на генератора на Капанадзе, дано постигне успех, той както казах го заслужава. Труда рано или късно трябва да се заплаща. И Вселената и Господ помагат в това отношение /казвам от личен опит/. Достатъчно е човек да им докаже упоритостта си. Под плащане няма предвид парите на Джордж Сорос. Имам предвид да се разкрие тайната. Това ще направи по-щастлив човека от парите, който я търси. Щот то щастието е вторичен продукт на правилно организирани действия, не е пари.  Щастието не се преследва, то е в самия човек и пътят до него е развитие на способностите му. Аз поне се чувствам най-щастлив, като се радвам на труда си, особено в електрониката.

Дядо попе, какъвто си атеист и материалист, едва ли ще разбереш какво си приказвам, ама то това си е твой проблем.
Недейте така песимистично със СЕ, така обиждате хората, които работят, а те не са глупаци. Не я търсят само за себе си, приели са го като мисия. Губят си ценното земно време в нещо с незнаен изход, жертват се. Дайте сега да ги оплюем и подиграем. Аз също не търся СЕ, работя си по конвенционалната техника нон-стоп, но респект към ония които търсят СЕ. Ако преди 1 век на някоя седянка някой твърдеше, че няма атомна-свободна енергия, по подобен начин щяха да реагират. Ето че има. Друг е въпросът, доколко това ще подобри живота и той ще стане по лесен.

И нека правим разлика между търсачите на СЕ. От тях има много полудели, има ги и в нашия форум, те лъжат, мажат, търсят внимание, чешат его, но има и сериозни. Който има умение да мисли грамотно, веднага разбира кой от кои е. Човек за да гледа му трябват очи, но за да вижда трябва да умее да мисли.

Неактивен mi68

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 590
 • Рейтинг: 215
Здравейте,
Колегата mito_kupona е разкрил блоковата схема, но пътя който е избрал не е единствен. Щом имаме нелинеен процес и  прекъсване между генератора и товара, това може да се постигне като се промени честотата и фазата без прекъсвач. Така, че в нелинейна верига всичко е възможно се потвърждава още веднъж, нищо ново под слънцето. Теорията е ясна честотно-фазово свързване, остава схемотехниката и настройката.

Неактивен ventsy74

 • Наблюдаващ
 • Публикации: 18
 • Рейтинг: 4
Отчеее работоспособно е и още как. В една друга тема оставих и схема която е работоспособна и ти беше първия ,които си "проследил"намотките и отрече че не била работоспособна .Преди време и аз отричах но единствено пред себе си ,че капанадзе е намреил резонанса но се оказа че е прав.Не че отричам силата на резонанса но просто не вярвах тои да го е намерил.Мито след ,като си разкрил или почти разкрил схемата да ти се струва че една друга тема която модератора заключи (дали случайно) е много сходна с това за което говориш?