Автор Тема: Карашик и калабалък  (Прочетена 18565 пъти)

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 965
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
Re: Карашик и калабалък
« Отговор #180 -: Вчера в 09:22:47 am »
Браво на Руди Гела!
Той единствен вчера напипа най-силния аргумент и последната инстанция в правенето а политика - КЮТЕКА!  :)  И каза в интервюто след него:
- "От сега нататък все ще е така".  :)

Освен адмирации, аз друго не бих могъл на тази етап да изразя.
Винаги съм казвал две важни неща:
- Бий да те уважават;
- Власт се взима не с избори, а с шутове и юмруци.

Когато народът осъзнае тези истини, едва тогава ще може да промени нещо, но не седейки, а съпричастно с Руди Гела.

Колкото и да съм русофил, аз виждам напоследък заблудени прозападняци, да имат същите виждания, като мен, т.е. можем да намерим общи интереси и с КЮТЕК, да изземем властта от евронеолибералната диктатура и по подобия на техния пример - Майдана в Киев, да постигнем заветната "демокрация", която реално никъде не съществува и никога не е съществувала.

Напъхване по затворите, бързо производство, бързи процедури, реална работа на Комисията Кушлев, която беше създадена за политическа бухалка от самите тях - да им бъде страшна главата с тази тяхна бухалка - конфискация на цялото им имущество, на роднините и свързаните лица.

Когато вляза аз в Народното събрание, ще подкрепя Руди Гела с който сме почти набори  ;) разполагам с неограничена енергия - физическа, морална и психическа, политическа, идеологическа, ИНТЕЛЕКТУАЛНА  :) и обещавам, ще превърнем парламента в спортна зала, ще има боксове мачове с отумбачените евроатлантически бухти - мешки с лайна, ще има попиляване.  :)
Очаквам да гласувате за мен!  :)

Не си мислете, че Бойко Борисов има черен колан по карате. Не, няма. Коланът му е толкова истински, колкото и генералския пагон. Този мях не може да си върже сам обувките, какъв каратист е. Когато играе мач все едно каца се търкаля на терена.

Власт се сменя с МАЙДАН и КЮТЕК, не с ИЗБОРИ!

• Много Напреднал
« Отговор #181 -: Вчера в 10:31:54 am »
Имам чувството, че аз и Руди Гела сме един и същи човек, но в две отделни тела.  :)
Риториката му, действията се припокриват напълно с моите разбирания и на подсъзнателно ниво се разпознавам. Може би при мен физически активната съставна е по-силно изразена от неговата и в едно бъдещо Народно събрание мисля, ще е много актуално, по един украински сценарий, да раздаваме демокрация по екраните на телевизорите, да имаме повече "демокрация", както обичат да казват еврогейските либерали, да я усетят по главите си чрез хематоми тая демокрация и по имуществото си, когато им бъде отнето в полза на държавата.

Ето днешното интервю на главния герой, много ме кефи другарки и другари:  :)

<a href="https://www.youtube.com/v/YY0lNRyJA2c" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/YY0lNRyJA2c</a>

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 6 767
« Отговор #182 -: Вчера в 11:57:07 am »
Имам чувството, че аз и Руди Гела сме един и същи човек, но в две отделни тела.  :)

Патладжаните се надушват един друг през девет реки... :)

• Много Напреднал
« Отговор #183 -: Вчера в 02:06:17 pm »
Какво казва статистиката за образа на неолиберала-глобалист /еврогея, русофоб и русомраза/ относно неговия образователен ценз и нравствените му ценности?

Да вземе в частност във форума, да не се отдалечаваме много-много, и ще съпоставим в Народното събрание:

1. Кранист.
ПроС кът гъС оплаквач, гастарбайтер в Германия, пътуващ редовно с катун и стара западна бричка, фалирал съдържател на автосервиз и лъжец-изобретател, който се презентира във форума с "изобретение" тип "Гравицап", толкова грозно и некадърно направено нищо  :), та освен крайно комично, то беше най-вече трагично. Тоя излъга сам себе си, не издържа на вербалната ми критика и напусна самоволно форума, да си ближе раните затворен в себе си. Появи се отново - още по-тъп.  :)

2. Будист.
Предател на християнските ценности, православните впрочем, щото има християни, които са си точно сатанисти. Смяната на религията говори много за психическото му състояние, недоволство и нещастие - вътрешното и външно, в опита си да намери щастие и постигне нирвана. Иначе се прави на пич и модерен и за да е в крак с тренда - антикомунисти, той напада и обижда на "комунист" и се е турил сам в отбора на капиталистите. Но какъв капиталист е той: Това е един пазач на ВЕЦ, който няма трица в задника си, бачка за една заплатка и когато го набрах кът трудовашка количка на баир и го предизвиквам на вербален двубой, той умирайки от страх, чете форума зад пердето. Пълна мишка.

3. Горелчик - Перхидрол.
Син на комунисти. Бивш служител на Държавна сигурност. Със средно НЕ специално образование. Известен е с това, че се презентира във форума, като алкохолик и защитник на пошлостта - сравнява педерастийското списание Плейбой с изкуство;D
Прави се на пич, а всъщност е една много куха лейка.
Гласува на избори основно за кмет-Гей, чйито рода е окупирала ДС в миналото, но внука и син станал педерастче-кмет:) Вика много е добър този гей.  :D

4. Крадец от соца на строителни материали и потомствен фашист.
Образование - помощно училище. Има риторика на ром. Трудно вързва смислово повече от 1 изречение. Прост изказ, смешен, алогичен. Интригант и оплаквач - иска му се някакъв администратор, да заеме неговата позиция и да воюва вместо него, за неговата кауза. Много иска да му завиждат и в тази връзка разказва на длъж и шир, какви коли имал, какви бунгала си купил, какъв бизнес имали децата му, къде пътувал по острови със самолети в САЩ, като си мисли, че с това ще постигне уважение. Вместо това той постигна присмех.  :)
Имал предпочитания да гласува за пратия изцяло създадено от гейове и долни педерази.

Какви са соросляците в Народното събрание?
Същите цървули е ерудити. Без образование, дори много от тях не владеят български език. Гласуват по команда, защото те буквалон не разбират терминологията на икономическите, финансовите и юридическите въпроси, също както горните 4-типажа, представители на общността тук.

Скоро ще играе голямата метла и всички тия ще бъдат изметени - позорно.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #184 -: Вчера в 03:57:14 pm »
Оранжевия поискал за САЩ 1/3 от АЕЦ "Запорожие", който е украински, поддържа се от украински специалисти, но се намира на окупираната от Русия територия... :) Много искам да видя физиономмията на жужето...

Какво казва статистиката за образа на неолиберала-глобалист /еврогея, русофоб и русомраза/ относно неговия образователен ценз и нравствените му ценности?
....

Патладжан - русофилистик... :) Окачил инвестиционното злато да не му го открадната гейовете - либерасти:

Какви са соросляците в Народното събрание?
Същите цървули е ерудити. Без образование, дори много от тях не владеят български език. Гласуват по команда, защото те буквалон не разбират терминологията на икономическите, финансовите и юридическите въпроси, също както горните 4-типажа, представители на общността тук.

Скоро ще играе голямата метла и всички тия ще бъдат изметени - позорно.

P.S.

Не виждам желание от страна на Карбовски да покаже скрийншот от сметката си в левове в Сбербанк... :)

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #185 -: Вчера в 03:59:31 pm »
« Последна редакция: Вчера в 04:26:22 pm от juliang »

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 540
« Отговор #186 -: Вчера в 04:38:23 pm »
Имам чувството, че аз и Руди Гела
Ма така кажи де! Аз що си мислих че ти и кокорчо?
https://fakti.bg/bulgaria/1022135-oficialno-predstaviha-parvite-8-novi-iztrebitela-f-16
Още малко така ще представят еврото!

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #187 -: Вчера в 08:25:38 pm »
Копнато от Фейсбук:

Китайските медии обсъждат разделянето на Русия. Открито.
Вчера в NetEase – една от най-големите китайски медийни платформи – излезе текст с заглавие: „Ако Русия се разпадне, 7 милиона квадратни километра не могат да бъдат загубени“.
Става дума за Далечния Изток. И това не е анализ – това е инструкция.
Ключови тези:
Далечният Изток за Русия е „пилешко ребро“, за Китай – „съкровище“.
В Далечния Изток са останали по-малко от 50 хиляди военни – „празна черупка“.
БВП на Русия е „по-малък от този на една китайска провинция“.
Не може да се вземе със сила – ще стане като с Крим. Трябва да се „подкрепят прокитайските сили“ и да се „вързват с кредити“.
Цел: „номинално независим, практически зависим от Китай“.
Пряк цитат: „Чия е тази земя? Това е само име – жизнените артерии са в нашите ръце“.
Докато кремълската пропаганда разказва за „великата дружба“, китайските медии спокойно обсъждат как да отнемат една трета от руската територия, „когато политическият пейзаж се промени“.
Дружбата е дружба, а седем милиона квадратни километра – нещо съвсем друго.

Неактивен Радико

• Много Напреднал
  • Публикации: 7 252
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
« Отговор #188 -: Вчера в 09:00:51 pm »
Да. Четох го и аз.

• Много Напреднал
« Отговор #189 -: Вчера в 09:19:23 pm »
До горните 3-ма, по реда както сте се наредили ей така:
Току-що гледах филмчето "3-мата дърти глупаци" на Доньо Донев.  :)

Я му хвърлете един поглед 3-мата  :)

<a href="https://www.youtube.com/v/8ASumrXwTkw" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/8ASumrXwTkw</a>

Неактивен Ksurnev

• Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 499
  • Ужасно саркастичен
« Отговор #190 -: Вчера в 09:36:45 pm »
Разгромили атаманов
Разогнали воевод
И на Тихом океане
Свой закончили поход

https://www.youtube.com/watch?v=HOuYj-ZilKA

• Много Напреднал
« Отговор #191 -: Вчера в 09:40:11 pm »
На фашагата от Пловдив дет ти правил навремето инспекция в кабелния завод, направо му се пресира от тая песен, газ пикае.

Ако беше дошъл при мен така да инспектира, щях да го изгоня от завода и да му кажа, кракът му повече да не стъпва тук.  :)

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 4 655
  • Vae victis !
« Отговор #192 -: Вчера в 09:48:15 pm »
Разгромили атаманов
Разогнали воевод
Абе тия атамани и воеводи нещо от едни и същи масонски ложи с основните дейци на Февруарската революция 1917 г.,
м'а с'я атаманите са си направо евреи... Мм.

<a href="https://www.youtube.com/v/P3P2Gt-rifg" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/P3P2Gt-rifg</a>

Китай живее в 2078 (Това е КРАЯТ на Америка)

П.п. Йок кахър бюлюк. Руснаците си знаят, че имат само 3 съюзника:
- Армията
- Флота
- Въздушно-космическите войски.
Последните сами могат да сложат край на живота на Земята.
Йок кахър, йок.

Мога да напиша малък трактат по темата за какво иска Китай от Русия и какво може, но си требе: йок гьон сурат, йок...