....... Хаука ? 
Уот ис дис?

?
Хас кар му кар.....

менгянино....

Слушай сега,
Горелчо,
не е лесна моята, де ти разправям тия неща, дато баща ти ги е набивал в твърдата глава, а ти си се правил на по-голям професор от професора. Държал съм над 100 изпита при професори и комисии от такива, винаги съм си имал приказката с тях и са ме уважавали за позицията ми ей по тия въпроси дето тука дискутераме.
Никак не е случайна полемиката ми с теб,
нищо не става без волята на Господ - всичко е от него Исус Христос. Приеми, че за съм просто един негов инструмент.
Баща ти се радва, че аз съм неговия заместник сега, защото ти винаги ще си останеш неговия син, колкото и да си калпав, колкото и да си некачествен.

Въпреки, че си изневерил на семейната традиция и си преминал на отсрещния бряг по идеология, все пак аз те уважавам, защото родителите ти са били преподаватели - респект, и си сукал от червени петолъчки, преди да си се озъбил на баща си. Осъзнай се. Идват времена ще ти трябва партийния билет и трудовата книжка от ДС, сигулен съм, че не си ги изхвърлил или запалил пред Народното събрание

. Обещавам ти, ще помогна утрешния ден, да те реабилитираме.
Цяла Източна Европа ще са окаже в сферата на влияние на СССР2.
Аз съм от бъдещото управление на страната.

- подмазвай се....

Дистанцирай се от пловдивския потомствен фъшиС, той е най-скиртата лимонка та Сорос у форума - крадец на винкели.

За него прошка няма да има....